Antena Căutare

Noul Mercedes-Benz Clasa E personalizat de Brabus

Noul Mercedes-Benz Clasa E personalizat de Brabus
Brabus Mercedes-Benz Clasa E | Brabus

Casa de tuning Brabus s-a axat pe brandul Mercedes-Benz inca din 1977, atunci cand s-a infiintat si si-a stabilit sediul in Bottrop, Germania. De atunci si pana in zilele noastre ne-au oferit noua, impatimitilor auto, o serie de programe de tuning care au atras o multime de fani. Sunt multi cei care isi doresc un model care a trecut prin mana specialistilor in tuning, iar noi tindem sa le dam dreptate.

De data aceasta, in presa de specialitate din strainatate a iesit la iveala cea mai noua modificare a celor de la Brabus, iar noi ne-am gandit ca e cazul sa va spunem si voua mai multe.

Este vorba despre noua Clasa E de la Mercedes-Benz, care, odata ce a intrat pe mana celor de la Brabus, a fost supus unor modificari care ne fura privirea si care ne atrag si din punct de vedere al performantelor in acelasi timp. Sa incepem insa cu inceputul.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Opel prezinta noul Crossland X... Ce nu știai despre BMW! Iată câteva curiozități despre celebra mașină germană...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x