Antena Căutare

Noul MINI Countryman si-a facut debutul

Noul MINI Countryman si-a facut debutul
MINI Countryman | MINI

La sase ani de la debutul oficial din 2010, MINI Countryman ajunge acum la cea de-a doua generatie. Noua generatie este construita avand la baza o noua platforma si ne este prezentata de reprezentantii constructorului ca fiind cel mai mare si mai versatil model produs pana acum de acestia.

De asemenea, conducerea producatorului a tinut sa sublinieze ca experienta de la volanul unui model MINI ramane aceeasi, ba chiar se intensifica prin aducerea unor noi dotari de ultima generatie.

Noua generatie MINI Countryman este ceva mai mare decat cea cu care am fost obisnuiti pana acum, noile modele castigand 20 de centimetri in lungime si alti trei in latime. De asemenea, si ampatamentul noilor modele a crescut cu 7.5 centimetri, asigurand acum un spatiu mult mai generos pentru cei cinci pasageri care pot fi adapostiti in automobil.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

BMW Seria 8 se pregateste de o mare revenire... Dacia Cayenne? Nu e Porsche, e un Duster care costă de zece ori mai puțin! Modelul care i-a pus pe jar pe români. FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x