Antena Căutare

Noul SUV marca Volvo va fi cea mai sigură mașină din această clasă

Producătorul premium de automobile- Volvo Cars spune că va aduce un nou standard de siguranță și experiență pentru șoferii segmentului SUV premium, odată cu lansarea noului model Volvo XC40 din această toamnă.

Producătorul premium de automobile- Volvo Cars spune că va aduce un nou standard de siguranță și experiență pentru șoferii segmentului SUV premium, odată cu lansarea noului model Volvo XC40 din această toamnă.

"XC40 este prima noastra masina in acest segment in crestere rapida si are un accent clar pe navigarea in mediile aglomerate ale orasului de astazi. Bazandu-se pe zestrea Volvo, liderul in domeniul sigurantei, noul XC40 va oferi cele mai bune standarde de siguranta, combinate cu o interfata usor de utilizat si cu servicii convenabile ", a declarat Håkan Samuelsson, presedinte si director executiv.

Cei de la Volvo îmbunătățesc constant standardele și tehnologiile pe baza informațiilor primate de la consumatorii lor. Printre caracteristicile de siguranță ale noului SUV se numără: sistemul semiautomat pilot Volvo Assist, ultima generație de system de siguranță urbană, alertă de traffic cu frână automata, protecție rutieră pentru atenuarea impactelor.

"Ca si SUV-urile XC60 si XC90 mai mari, modelul XC40 prezinta sistemul infotainment Sensus conectat la Volvo, centrat in jurul ecranului touchscreen mare, orientat spre portret. Usor de utilizat si intuitiv, interfata Sensus permite soferilor sa acceseze o serie de functii si servicii ", a concluzionat Ödgärd Andersson.

Intră pe CarZZ.ro și alege-ți propria mașină marca Volvo!

Începând cu 15 septembrie se scumpește carburantul! Cât o să plătim în plus?... Peugeot a cumpărat marca Opel, un jucător important pe piața auto. Se vorbește de o sumă uriașă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x