Antena Căutare

Noutate la examenul auto: proba practică va fi înregistrată audio și video

Începând de luni, 3 iulie, examenul auto include o noutate importantă. Conform deciziei autorităților, proba practică pentru obținerea carnetului va fi monitorizată audio și video.

Începând de luni, 3 iulie, examenul auto include o noutate importantă. Conform deciziei autorităților, proba practică pentru obținerea carnetului va fi monitorizată audio și video.

Sistemul de monitorizare este instalat într-un punct fix pe mașina de examen, iar camera video este orientată paralel cu partea carosabilă pentru a înregistra traficul pe direcția de deplasare a mașinii. Ulterior, imaginile vor fi folosite în cazul în care candidatul contesta rezultatul probei practice, iar clipurile vor fi ușor de identificat după numele examinatorului, ziua și ora examinării.

Sistemul de înregistrare va fi implementat în București și Ilfov, pentru început, însă ulterior va fi disponibil și în celelalte județe ale țării.

Totuși, vor face excepție de la această regulă probele practice pentru categoriile: AM, A1, A2 și A, întrucât instalarea unui sistem de înregistrare pe motociclete și mopede este dificilă.

Dacă ți-ai luat permisul, asta înseamnă că ai nevoie de o mașină! Intră pe CarZZ.ro și alege din cele peste 75.000 de anunțuri mașina perfectă pentru tine.

Se schimbă regulile pentru asigurările RCA: se dublează polița la două accidente provocate!... Şoferilor din Franţa nu le vine să creadă! Autorităţile vor să interzică circulaţia maşinilor pe benzină şi pe motorină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x