Antena Căutare

Parcagii din Bucuresti pot ajunge la inchispare

Taxa de parcare perceputa ilegal te poate baga la inchisoare, dar numai daca nu te potolesti din prima. Asta vor parlamentarii care au se gandesc la o lege care sa puna punct afacerilor cu parcari. Astfel, conform proiectului de lege, cei care nu sunt autorizati sa perceapa taxe de parcare, dar o fac, vor fi cercetati pentru aceasta infractiuni si, daca nu se potolesc, merg la inchisoare sa se linisteasca.

Cei vizati sunt asa zisii parcagii de serviciu care isi cam fac veacul… si banii… in Bucuresti si alte cateva mari orase. Ei ii cam obliga pe soferi sa le dea bani pentru un loc de parcare care ar trebui, de altfel, sa fie gratuit! Iar daca soferii nu vor sa le dea banii, ii agreseaza verbal sau chiar fizic. Asadar, cei care au initiat acest proiect de lege spun ca vor sa stopeze fenomenul de amploare al parcagiilor.

Potrivit hartiei care se vrea act normativ, cei care percep bani pentru un loc de parcare in mod ilegal, cei pe care noi ii numim parcagii de ocazie, pot sta dupa gratii de la 6 luni pana la 1 an. Daca acesti bani sunt peceputi pe o proprietate publica sau private a statului, atunci parcagiul va sta la puscarie intre 9 luni si 2 ani.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Cât costă noul Hyundai i30 în România?... Cât de importantă este presiunea în pneuri?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x