Antena Căutare

Patru din zece mașini second-hand sunt bune de cumpărat! Iată care sunt motivele

Românii preferă mașinile la mâna a doua în detrimentul celor noi, datorită prețului cu mult mai mic. Multe dintre mașinile second-hand nu sunt bune de cumpărat din mai multe motive. Iată care sunt acestea:

Românii preferă mașinile la mâna a doua în detrimentul celor noi, datorită prețului cu mult mai mic. Multe dintre mașinile second-hand nu sunt bune de cumpărat din mai multe motive. Iată care sunt acestea:

Falsificarea kilometrilor reali . Aceasta este o problemă tot mai des întâlnită pe piața vânzărilor de autoturisme la mâna a doua. Poate ascunde diferite probleme care stau să apară la turbină, injectoare, EGR, galeria de admisie sau chiar uzura motorului.

Pe CarZZ.ro sunt peste 29.000 de oferte cu mașini second-hand de vânzare la prețuri pentru toate buzunarele.

Mașini grav avariate și reparate. Mulți cumpărători sunt tentați să cumpere astfel de mașini pentru că se gândesc la prețul mic al reparațiilor. De cele mai multe ori aceste mașini sunt reparate ieftin și reprezintă un real pericol în trafic pentru că structura lor de siguranță este compromisă.

Mașinile diesel la mâna a doua care au peste 250.000 de kilometri pot avea mari probleme cu filtrul de particule. Tot mai multe mașini second-hand depășesc această valoare, tocmai de aceea riscă să sibă grave probleme. Reparațiile sunt mult prea costisitoare dacă sunt raportate la valoarea mașinii.

Adaugă anunț 100% gratuit cu mașina pe care vrei să o scoți la vânzare și milioane de români vor vedea oferta ta în cel mai scurt timp.

Volkswagen, cel mai mare constructor auto din lume. Cine s-a clasat pe locul doi?... Ce mașină îți trebuie în funcție de nevoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x