Antena Căutare

Primele detalii despre noua generatie Ford Focus ST

Primele detalii despre noua generatie Ford Focus ST
2017 Ford Focus ST

Venim astazi cu vesti interesante despre viitoarea generatie Ford Focus, generatie care va fi lansata in curand. Noua generatie va include si versiunea de performanta ST, model care va fi lansat cel mai probabil in primavara anului viitor. Mai mult ca sigur, dezvaluirea acestuia va fi prilejuita cu ocazia unui eveniment Go Further.

Jurnalistii unei publicatii britanice de specialitate au aflat primele informatii despre aceasta noua generatie Ford Focus, ceea ce ne face sa vi le prezentam si voua in randurile care urmeaza. Haideti sa vedem ce surprize ni s-au pregatit!

Principalul lucru pe care il aflam de la jurnalistii britanici este acela ca cei de la Ford au decis sa inlocuiasca unitatea de motorizare Ecoboost cu capacitate de 2.0 litri cu una turbo de 1.5 litri. Propulsorul Ecoboost era capabil sa devolte o putere maxima de 250 de cai, iar cei de la Ford sunt obligati sa ofere o putere cel putin la fel de mare si cu noua varianta de motorizare pe care ne-o propun.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Ministerul Mediului amana Programul Rabla... Adio, ore petrecute în trafic! Un vis al şoferilor din București devine realitate: Prima maşină zburătoare aşteaptă să i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x