Antena Căutare

Programul Rabla 2017 întârzie! Când va începe mai exact Programul Rabla 2017?

Chiar dacă data inițială stabilită pentru debutul programului Prima Rabla a fost 24 aprilie, noul ministru al Mediului a declarat că cel mai probabil acesta va începe în jurul datei de 10 mai.

Chiar dacă data inițială stabilită pentru debutul programului Prima Rabla a fost 24 aprilie, noul ministru al Mediului a declarat că cel mai probabil acesta va începe în jurul datei de 10 mai.

Programele Rabla și Rabla Plus ar fi trebuit să înceapă pe 24 aprilie, anul acesta. Noul ministru, Grațiela Gavrilescu a anunțat că programul de reînnoire al parcului auto va debuta undeva în jurul datei de 10 mai. Atât programul Rabla, cât și Rabla Plus, programul dedicat încurajării achiziției de automobile cu propulsie electrică vor debuta în aceeași perioadă.

Grațiela Gavrilescu a declarat că bugetul alocat pentru programul Rabla se situează la 180 milioane lei. Prima de casare rămâne 6.500 lei, dar diferența față de programul de anul trecut este dată de obligativitatea ca mașina cumpărată să emită cel mult 130 grame de CO2/km. Această limită va continua să scadă în anii următori.

Vezi cele mai noi anunțuri cu mașini de vânzare, doar pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

În cadrul programului Rabla Plus, statul acordă un bonul de 45.000 lei pentru achiziționarea unei mașini electrice. Dacă se optează pentru achiziționarea unui automobil plug-in hybrid (propulsie hibridă și încărcare la priză) ce emite cel mult 50 g CO2/km, bonusul acordat este de 20.000 lei.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Vezi ce acte trebuie să prezinți la înscrierea pentru școala de șoferi... Știi să faci o pană? Sfaturi utile pentru șoferi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x