Antena Căutare

Protejează-ți mașina de hoți prin 5 pași simpli!

În România se fură anual circa 2.500 de mașini, tot atât de dese sunt și furturile din autoturisme. Iată 5 soluții prin care îți poți proteja mașina de hoți:

În România se fură anual circa 2.500 de mașini, tot atât de dese sunt și furturile din autoturisme. Iată 5 soluții prin care îți poți proteja mașina de hoți:

1. Cei mai mulți hoți care fură din mașini sunt tentați de casetofon. Dacă acesta are fața detașabilă, ar fi bine să i-o scoți, durează doar câteva secunde și scapi de riscul de a te trezi cu mașina spartă.

2. Parchează mașina într-un loc luminat și populat, în acest fel hoţii se vor gândi de două înainte să îşi încerce norocul. Nu poți găsi tot timpul locuri de parcare luminate, dar atunci când se ivește ocazia e bine să profiți de ea.

3. Gravarea oglinzilor este recomandată de specialiști pentru că s-a înmulțit numărul furturilor de componente auto. Odată cu această creștere, costul oglinzilor a crescut foarte mult, iar hoţii profită din plin şi fură aceste componente auto de fiecare dată când au ocazia.

4. Montează un GPS pe mașină, în cazul în care autoturismul este furat, acest dispozitiv se va dovedi foarte util. Îți vei putea urmări mașina în timp real, iar oamenii legii o pot localiza în timp util.

5. Dacă ai un garaj în care îți ții mașina, trebuie să ai grijă ca acesta să nu fie prost protejat. Un hoț odată intrat într-un garaj are deplină intimitate şi poate fura nestingherit orice din maşină sau din garaj. Prin urmare, este bine să nu folosești doar un banal lacăt pentru garaj, ci şi o încuietoare, pentru a-i descuraja pe cât posibil pe cei care şi-au făcut un obicei din a fura prin această metodă.

Găsește mașina potrivită pentru tine pe CarZZ.ro, ai peste 83.000 de anunțuri cu autoturisme de vânzare din care poți alege.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Vrei să îți cumperi o mașină cu motor electric? Vezi care sunt avantajele și dezavantajele... Cum arată profilul unui cumpărător de autoturisme: ce așteptări are și cum se informează?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x