Antena Căutare

"Raliul Carpati" - reuniunea celor mai frumoase masini de epoca

Au peste 80 de ani dar intorc privirile oricui. Iar astazi au ajuns la Voronet. Vorbim, bineinteles, despre masini de epoca. 33 la numar. Alaturi de pilotii lor, participa zilele acestea la Raliul Carpati Se misca mai greu, ce-i drept, dar cu siguranta se fac remarcate.

Bijuteriile pe roti au trecut de dimineata si prin Buzau. S-au oprit sa alimenteze si in doar cateva minute, bezinaria s-a umplut de curiosi. Si adevarul e ca au avut ce admira.

Furori a facut un Dodge din 1931, cea mai veche masina din concurs. Eleganta, impecabil ceruita, ca si cum abia ar fi iesit din fabrica, masina a fost ca un magnet. La volanul unui Porsche 356 din 1952, fiul omului de afaceri Costel Casuneanu recunoaste cu regret ca masina nu poate atinge performantele celor de azi. Dar ii aduce altfel de satisfactii.

Impatimiti ai modelelor rare, proprietarii de automobile istorice recunosc ca frumuseþea nu e gratis. Restaurarea poate ajunge sa fie chiar de trei - patru ori pretul de achizitie. Iar pe langa asta mai sunt si cheltuielile pentru piese de schimb.

Raliul Carpati Retro se desfasoara pe traseul Bucuresti - Voronet. Iar participantii isi vor face timp pentru a vizita si manastirile Moldovita si Sucevita.

Foto: deshow.net

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x