Antena Căutare

Renault prezinta Duster Extreme Concept

Renault prezinta Duster Extreme Concept
Renault Duster Extreme Concept | Renault

Renault a dezvaluit Duster Extreme Concept la Salonul Auto din Sao Paolo, Brazilia. Vehiculul concept este dezvoltat de Renault Design Latin America si infatiseaza un off-roader extrem. Din pacate insa, masina prezentata cu mult fast nu este decat un model demonstrativ, asa ca puteti sa va luati gandul ca ea va deveni realitate in viitorul apropiat.

Ei bine, cu toate acestea, masina merita atentia noastra, pentru ca ea arata spectaculos. Asadar, haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba. Asa cum sugereaza si numele, Renault Extreme Concept este un off-road pur, cu linii mai agresive si accesorii care fac fata conditiilor de teren extrem.

Duster Extreme Concept previzualizeaza o serie de capabilitati imbunatatite fata de Duster. Chiar daca acest model este doar unul de show, el detine motorul Duster de 2,0 litri care a devenit foarte apreciat printre impatimiti.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

5 mașini ce urmează a fi lansate în 2017... Volkswagen Golf 7 facelift a primeste un motor nou si mai multa putere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x