Antena Căutare

Românii se bucură de dispariția taxei auto! Iată care sunt cele mai dorite mașini!

Mașinile second hand sunt în topul preferințelor românilor datorită prețului cu mult scăzut comparativ cu cele noi. Iată care care sunt cele mai dorite mașini:

Mașinile second hand sunt în topul preferințelor românilor datorită prețului cu mult scăzut comparativ cu cele noi. Iată care care sunt cele mai dorite mașini:

Românii preferă mașinile la mâna a doua pentru că prețul este mult mai decât în cazul celor noi, iar performanțele pentru ei sunt aceleași. Bugetul pe care ei îl au în căutarea unui autoturism este de circa 5.000 de euro.

Pe CarZZ.ro sunt peste 65.700 de anunțuri cu mașini mai ieftine de 5.000 de euro, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Românii iubesc mărcile nemțești. Printre preferințele lor se numără mașini Volkswagen și Opel, BMW.

Vânzările de mașini noi sunt în continuă scădere în ultima perioadă pentru că românii preferă să cumpere mașini second hand, dar dintr-o clasă superioară în schimbul unor mașini noi, dar dintr-o clasă inferioară. Pe CarZZ.ro sunt peste 28.500 de anunțuri cu mașini utilizate de vânzare la prețuri accesibile.

Ce se întâmplă cu taxa auto? Vezi cum vor fi înmatriculate mașinile second hand!... Ce fac românii acum când taxa auto a dispărut? Uite ce modele de mașini sunt pe placul lor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x