Antena Căutare

Românii vor plăti o nouă taxă auto! Iată despre ce este vorba!

În locul timbrului de mediu, guvernul pregătește pentru români introducerea unei noi taxe pentru deținerea si folosirea autoturismelor. Iată despre ce este vorba:

În locul timbrului de mediu, guvernul pregătește pentru români introducerea unei noi taxe pentru deținerea și folosirea autoturismelor. Iată despre ce este vorba:

Se va introduce o taxă de poluare sub formă de vignetă, diferenţiată ca valoare în funcţie de normele de poluare Euro, de emisiile de noxe, dar şi de carburantul folosit.

Soferii urmează să aibă acces în diferite zone ale marilor oraşe doar pe baza unui sticker colorat lipit pe parbriz. Aceste sistem este deja aplicat în Germania și urmează să fie adus și în România.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Astfel, pentru ca un şofer să poată intra cu o maşină poluantă în centrul oraşului, de exemplu, el va trebui să plătească o anumită taxă şi va primi în schimb un anumit sticker cu o culoare care îi va permite accesul. Din acest moment este în lucru şi o «zonare» a Bucureştiului

Eliminarea timbrului de mediu a condus la o creştere semnificativă a numărului de programări pentru eliberarea actelor necesare înmatriculării maşinilor second-hand, cumpărate din străinătate. Vezi peste 31.000 de mașini la mâna a doua scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

Rovinietele online – un avantaj pentru toti utilizatorii de autovehicule din Romania... Tot mai multe mașini noi au fost înmatriculate în 2017! Iată care sunt motivele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x