Antena Căutare

RUF CTR readus la viata

RUF CTR readus la viata
RUF CTR | RUF

Atunci cand vine vorba despre cei care au modificat, de-a lungul timpului, o masina Porsche, nu exista nume mai respectat in lumea auto ca RUF, dar nici o masina gandita de celebrul inginer german nu a atins nivelul de legenda al senzationalei "Yellow Bird" (1987), o versiune modificata a lui 911 care a "sters pe jos" cu alte super masini la timpul ei. Ei bine, la Salonul Auto de la Geneva 2017, Yellow Bird a "zburat" din nou.

Ruf reinvie, astfel, cea mai celebra masina, in serie limitata, creata vreodata. Varianta din 2017, tot un CTR, a fost gandita sa primeasca o infuzie importanta de bani si tehnologie, asa ca din varianta originala n-au ramas prea multe.

Modelul original din 1987 a fost botezat "Yellow Bird" (inspirat si de culoarea galbena a masinii) in timpul unui test comparativ de viteza pe traseul de viteza al celor de la Volkswagen, Ehra-Lessein, in Germania. Masina a depasit, atunci, 340 de km/h, devenind instant faimoasa.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Noua Honda Civic Type R lansata la Geneva... Top 5 masini concept prezentate la Salonul Auto de la Geneva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x