Antena Căutare

S-a lansat noul Duster cu o cutie de viteze automată

Dacia include pentru prima oară, în oferta modelului Duster o cutie de viteze automată. Este disponibilă pe motorizarea 1.5 dCI 109 CP asociată cu sistemul Stop & Start, noua cutie de viteze automată EDC (Efficient Dual Clutch) cu dublu ambreiaj și 6 trepte este o adevărată revoluție dacă ne raportam la cutiile automate tradiționale.

Dacia include pentru prima oară, în oferta modelului Duster o cutie de viteze automată. Este disponibilă pe motorizarea 1.5 dCI 109 CP asociată cu sistemul Stop & Start, noua cutie de viteze automată EDC (Efficient Dual Clutch) cu dublu ambreiaj și 6 trepte este o adevărată revoluție dacă ne raportam la cutiile automate tradiționale.

Gama Dacia s-a extins în această primăvară si cu o nouă serie limitată transversală. Intitulată „Explorer”, este disponibilă pe modelele Sandero, Logan MCV, Dokker, Lodgy și Duster.

La exterior, noua gamă de mașini aduce următoarele nuanțe propuse: Gris Islande și Orange Ocre, dar și jante specifice, de 16”.

Toate mașinile care aparțin gamei Explorer dispun de sistemul Media Nav cu ecran de 7”.

Prețurile noilor versiuni sunt cuprinse între 11 200 Euro (TVA inclus) pentru modelul Sandero Explorer care dispune de un motor 0.9 TCe de 90 CP și 15 450 Euro (TVA inclus) pentru modelul Lodgy Explorer 1.5 dCI 109 CP.

Noua versiune Duster 4x2 Explorer, echipată cu transmisia EDC poate fi cumpărată la un preț de 17 700 Euro (TVA inclus).

Vezi cele mai noi oferte Dacia Duster, scoase la vânzare pe Lajumate.ro.

Vezi în ce perioadă e bine să cumperi și/sau să vinzi o mașină!... Da, este adevărat! Maşina care merge pe WHISKY a făcut deja prima plimbare. Cum funcţionează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x