Antena Căutare

Se anunță o vară caniculară! Cum să îți protejezi mașina atunci când temperaturile sunt ridicate?

Temperaturile sunt în continuă creștere, tocmai de aceea trebuie să știi cum să îți protejezi mașina printr-o serie de sfaturi utile:

Temperaturile sunt în continuă creștere, tocmai de aceea trebuie să știi cum să îți protejezi mașina printr-o serie de sfaturi utile:

Verifică nivelul antigelului pentru că acesta este foarte important pe timp de vară. Nu folosi apă în sistemul de răcire, ci antigel, care pe lângă o temperatură de îngheț scăzută, are și un punct de fierbere mult mai înalt.

Pentru o călătorie confortabilă pe timp de veră este important ca instalația de aer condiționat să funcționeze ireproșabil. Înainte de începerea sezonului călduros nu strică o verificare a sistemului și, dacă este nevoie, încărcarea cu freon pentru ca aerul să fie răcit corespunzător.

Încearcă să găsești locuri de parcare la umbră. Dacă temperatura ambientală atinge 40 de grade, în interirorul mașinii temperatura poate urca peste 60 de grade după câteva ore în soare.

Ai nevoie de folii pentru blozarea razelor UV! Pe lângă avantajele pentru sănătate, acest tip de folie protejează interiorul și menține o temperatură mai scăzută.

Dacă ai nevoie de o mașină, atunci intră pe CarZZ.ro, ai peste 80.000 de autoturisme din care poți alege!

Care este cea mai bună tapițerie pentru interiorul mașinii tale?... Poate ai nevoie! Patru sfaturi pentru a crește siguranța la volan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x