Antena Căutare

Tesla ar putea fi cumparata de Apple

Tesla ar putea fi cumparata de Apple
Tesla Model S | Tesla

Am mai vorbit despre acest subiect: Tesla si Apple ar trebui sa-si uneasca fortele in loc sa sa-si faca una alteia probleme cu angajatii sau sa devina, in viitor, competitori pe aceeasi piata.

Administratorii firmei Apple vorbesc de ceva vreme despre intrarea in industria auto, folosindu-se de un proiect oarecum secret, din care se cunoaste doar numele: "Proiectul Titan". Pentru o perioada, parea ca ideea nu mai este de viitor dar, in acest moment, compania americana testeaza pe fata masini autonome in California. Mai mult, Apple a dezvoltat, recent, propria divizie de electricitate.

Dupa toate probabilitatile, daca Apple va avea de ales intre a intra in competitie cu Tesla si a-si cumpara competitorul, a doua varianta ar fi mult mai aproape de realitate. Un razboi pe piata cu firma magnatului Elon Musk, intr-o industrie in care nu ai atat de multa experienta, ar putea fi riscant.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Dacia a lansat în România ultimul Duster numit Explorer. Cum ți se pare?... Veste de ultimă oră pentru şoferi! Prețurile la RCA vor crește, dar nu cu mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x