Antena Căutare

Top 5 mașini cabrio pentru femei

Vara s-a instalat deja, așa că iată cinci opțiuni de mașini cabrio pentru sezonul însorit al acestui an:

Vara s-a instalat deja, așa că iată cinci opțiuni de mașini cabrio pentru sezonul însorit al acestui an:

1.Fiat 500 Cabrio

Această mașină este un adevărat magnet pentru femei. Cu designul său retro, dar adaptat la valorile moderne și cu acoperișul textil elegant integrat în imaginea generală, Fiat 500 Cabrio este una dintre cele mai elegante cabriolete de pe piață. 500 Cabrio este o mașină stilată.

2. Mini Cabrio

Mini are un comportament mai dinamic, mai agil și este perfect pentru doamnele și domnișoarele care caută mai multă sportivitate la volan, dacă este să comparăm direct cu Fiat 500 Cabrio. Acoperișul este din material textil și se pliază rapid printr-o comandă electrică.

3. Opel Cascada

Mașina are finisaje foarte bune, materiale de calitate și un acoperiș textil construit dintr-un schelet ușor și materiale de natură premium. Poate fi condusă chiar și în anotimpul rece. În plus, arată foarte elegant și oferă patru locuri în interior.

4. Mercedes-Benz SLC

Este o mașină premium, ușor de condus și cu o imagine care nu te poate lăsa indiferent, cu capotă lungă și două locuri poziționate spre partea din spate. Gama de motorizări este compusă are propulsoare puternice, iar prețurile unui model nou trec de 40.000 de euro pentru versiunea de bază.

5. Audi TT

Cu un design sportiv, TT este propulsat doar de motorizări puternice, astfel este recomandat doamnelor și domnișoarelor care au experiență la volan și caută un autoturism sportiv. Prețurile pentru un exemplar nou sar de 40.000 de euro pentru modelul de bază.

Dacă vrei să-ți cumperi o mașină cabrio, pe Lajumate.ro ai peste 1.500 de oferte din care poți alege.

Audi A1: prețuri pe piața mașinilor second-hand... Mașini hibride pe piața second-hand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x