Antena Căutare

Top 5 mașini caracterizate de lux și discreție, la prețuri accesibile

Dacă vrei să îți cumperi o mașină accesibilă ca preț, care să nu iasă în evidență, dar să fie caracterizată de lux si calitate, iată 5 exemple de autoturisme care se încadrează în acest șablon:

Dacă vrei să îți cumperi o mașină accesibilă ca preț, care să nu iasă în evidență, dar să fie caracterizată de lux si calitate, iată 5 exemple de autoturisme care se încadrează în acest șablon:

1. Skoda Superb oferă un confort și un spațiu interior asemenea unei limuzine premium. Sigla Skoda va îndepărta privirile curioase și te va ajuta să te integrezi în trafic fără probleme. Mașina are motor V6 pe benzină de 3,6 litri și 260 CP.

Vezi cele mai noi oferte cu Skoda Superb de vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

2. Volkswagen Phaeton oferă exact același lux și rafinament ca un Bentley Continental Flying Spur, modelul realizat de VW are un avantaj major pentru cei care nu vor să atragă atenția. Designul asemănător cu Passat, dar și sigla VW sunt suficiente pentru a garanta discreție în trafic. Poți alege un V10 TDI sau un V8/W12 pe benzină.

3. Honda Legend a fost asemănată de specialiștii auto cu o limuzină japoneză. Designul plăcut, dar suficient de conservator pentru a nu atrage prea mult atenția, precum și asemănarea cu Honda Accord, fac din Legend probabil cea mai bună mașină pentru cei care nu vor să renunțe la lux, dar să rămână cât mai discreți. Tracțiunea integrală este parte a opțiunii standard, iar unicul motor oferit este un V6 de 3,7 litri și 295 CP.

4. Renault Latitude este asemănătoare cu orice mașină comună din ziua de azi, doar că interiorul este unul luxos și spațios. Ca motorizare o poți alege pe cea de top: 3.0 dCi V6 de 240 CP.

Pe CarZZ.ro sunt peste 4.400 de anunțuri cu mașini Renault scoase la vânzare din toate zonele țării.

5. Volkswagen Multivan Business este o alegere excelentă. Foarte puțină lume își va da seama că nu mergeți cu un banal Transporter, ci cu cel mai luxos microbuz de pe și mai ieftină pentru o limuzină de lux. Motorizare – 2.0 TSI de 205 CP sau 2.0 BiTDI de 180 CP pentru cei mai economi.

O treime din piața auto din România este reprezentată de Dacia... Renault lansează în România cel mai vândut vehicul electric!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x