Antena Căutare

Top mașini ieftine cu cutie de viteze automată

O mașină cu cutie de viteze automată este mult mai ușor de condus decât un autoturism manual. Iată un top al celor mai accesibile mașini automate scoase la vânzare:

O mașină cu cutie de viteze automată este mult mai ușor de condus decât un autoturism manual. Iată un top al celor mai accesibile mașini automate scoase la vânzare:

Dacia Sandero

Pedala de ambreiaj a fost înlocuită cu o soluție electromagnetică, iar schimbarea treptelor se face automat sau manual în funcție de preferința șoferului. Cutia reacționează destul de lent în modul automat, dar pentru cine are nevoie de o mașină ușor de condus varianta Sandero Easy-R este suficient de bună. Cutia are șase trepte pentru motorizările diesel și cinci pentru cele pe benzină. Mașina poate fi cumpărată la circa 8.000 de euro.

Vezi cele mai ieftine mașini Dacia Sandero scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

Skoda Octavia

Această mașină automată vine însoțită și de mult spațiu. Skoda Octavia cu an de fabricație 2010-2012. Se găsesc pe piața second-hand exemplare 1.6 TDI cu cutie de viteze automată DSG. Acest tip de cutie automată folosește două ambreiaje și schimbă rapid treptele de viteze, fiind una dintre cele mai apreciate cutii de acest tip. La mâna a doua autoturismul costă în jur de 7.000 de euro.

Peugeot 308

Mașina automată este asociată cu motorul 1.6 HDI de 110 CP. Este o soluție pentru cei care își doresc o mașină compactă, economică și ușor de condus. Pentru un exemplar din în 2011-2012, prețul acestuia se poate situa sub 7.000 euro.

Dacă vrei să îți cumperi o mașină automată, pe CarZZ.ro ai peste 4.000 de anunțuri din care poți alege.

Schimbare importantă! Şoferii cărora li se suspendă permisul pot să aleagă dacă vor folosi dovada timp de 15 zile sau nu... Înmatricularea de mașini noi a crescut cu 7% în luna aprilie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x