Antena Căutare

Top trei mărci germane din categoria premium

Pe plan mondial cele mai importante trei mărci auto premium sunt Audi, BMW și Mercedes. Acestea au vândut în 2016 peste 5,5 milioane de mașini, dintre care două milioane de unități în Uniunea Europeană. 

Pe plan mondial cele mai importante trei mărci auto premium sunt Audi, BMW și Mercedes. Acestea au vândut în 2016 peste 5,5 milioane de mașini, dintre care două milioane de unități în Uniunea Europeană.

Raportându-ne la această tendință, și românii preferă mărcile germane de top. Astfel, în România înainte de criză cele trei mărci premium nemțești adunau împreună sub 3% din numărul mașinilor noi de pe piață, iar în 2015 procentul a ajuns la 7%, Mercedes conducând din poziția de lider vânzările de autoturisme în țara noastră.

Pe CarZZ.ro mașinile germane sunt printre cele mai căutate, regăsindu-se în șase din zece anunțuri.

Cel mai mare avantaj este acela că mașinile second-hand pot fi cumpărate și de cei cu bugete mici, care nu și-ar permite o mașină noua Audi, BMW sau Mercedes-Benz.

Dacă vrei să-ți cumperi o mașină second-hand, pe CarZZ.ro găsești peste 25.000 de oferte cu mașini utilizate scoase la vânzare.

Vrei să faci şcoala de şoferi? Se schimbă vârsta de obținere a permisului auto... Ai Dacia? Constructorul auto recheamă în service peste 2.000 de maşini, pentru mai multe probleme semnalate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x