Antena Căutare

Tot ce trebuie să știi despre noua generație BMW Seria 1

Ultima generație BMW Seria 1 renunță la tradiționala tracțiune spate și la propulsoarele cu șase cilindri. Iată ce mai aduce nou ultima generație BMW Seria 1:

Ultima generație BMW Seria 1 renunță la tradiționala tracțiune spate și la propulsoarele cu șase cilindri. Iată ce mai aduce nou ultima generație BMW Seria 1:

Noua generație de mașini va folosi platforma tehnică UKL, aceeași platformă este folosită și de modelul BMW X1 și noua generație Mini hatchback.

Trecerea la această nouă platformă implică renunțarea la tracțiunea spate, tradițională pentru majoritatea modelelor BMW. Cei de la BMW au renunțat la tracțiunea spate odată cu introducerea modelului BMW Seria 2 Active Tourer, primul model din istoria mărcii ce a folosit tracțiunea față.

Marca germană extinde acest tip de tracțiune și la alte modele. Viitoarea generație Seria 1 va renunța și la motoarele cu șase cilindri înlocuite cel mai probabil cu propulsoare cu patru cilindri supraalimentate prin sistem turbo.

Odată cu renunțarea la tracțiunea spate apar noi beneficii asupra spațiului din interior, mai ales pentru pasagerii de pe bancheta din spate. Absența arborelui cardanic va elibera spațiu pentru picioarele pasagerilor din spate și va permite un portbagaj de dimensiuni mai mari.

Vezi cele mai noi oferte cu BMW Seria 1 scoase la vânzare pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Volkswagen Polo- Cât costă un model second-hand?... Vezi ce acte trebuie să prezinți la înscrierea pentru școala de șoferi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x