Antena Căutare

Tot ce trebuie să știi despre noul Opel Corsa

Opel Corsa este una dintre cele mai populare mașini de clasă mică din România. Pentru cea de-a cincea generație Corsa aduce o serie de schimbări importante:

Opel Corsa este una dintre cele mai populare mașini de clasă mică din România. Pentru cea de-a cincea generație Corsa aduce o serie de schimbări importante:

Opel avea o problemă cu gama de motorizări până la sosirea noului model Corsa, dar odată cu el a introdus și propulsoare turbo. Noul design păstrează identitatea modelului, dar mașina devine mai atrăgătoare ca niciodată.

În ceea ce privește consumul de carburant, cifrele oficiale arată că Opel Corsa 1.0 Turbo consumă în medie 5 litri/100 km.

Opel a ales un upgrade major la capitolul design. Deși forma a fost păstrată și modelul poate fi recunoscut imediat, Opel Corsa are acum o parte frontală mult mai agresivă. Iar în combinație cu o culoare stridentă, ca de exemplu verde puternic, Corsa poate ieși ușor în evidență pe stradă.

Opel a modificat interiorul modelului său de clasă mică și l-a făcut mult mai rafinat. Numărul de butoane de pe bord este acum mai mic, iar comenzile sunt amplasate ergonomic. Tapițeria mașinii are un model special pentru scaune și elemente finisate negru glossy.

Pe Lajumate.ro găsești peste 1.500 de anunțuri cu mașini Opel Corsa scoase la vânzare la prețuri accesibile.

Cauți o mașină de familie? Uite ce mașini SUV-uri costă sub 10.000 de euro... Toţi şoferii trebuie să afle noutatea! Aplicarea noilor stickere pentru poluare va începe în această toamnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x