Antena Căutare

Totul despre noul Volkswagen Polo

Volkswagen Polo este recunoscut ca fiind o mașină fiabilă, iată ce aduce nou ultima versiune VW Polo:

Volkswagen Polo este recunoscut ca fiind o mașină fiabilă, iată ce aduce nou ultima versiune VW Polo:

Noul Polo are dimensiuni mai mare, astfel ajunge la o lungime de 4,05 metri (plus 81 mm), ceea ce înseamnă un nivel mai generos pentru spațiul interior. Asta se datorează și noii platforme modulabile MQB, ce permite și o greutate mai mică.

La interior se remarcă instrumentele de bord digitale Active Info Display, dar și farurile cu tehnologie LED, semn că în clasa mică se dorește din ce în ce mai multă tehnologie. Alături de aceste tehnologii, noul Polo poate fi comandat și cu alte sisteme de asistență, precum Front Assist, Blind Spot Detection, Park Distance Control, Air Care Climatronic sau Adaptive Cruise Control (funcționează până la 210 km/h).

Dispune de un sistem de sonorizare extrem de performant, care va fi pe placul iubitorilor de muzică. O astfel de versiune este, în acest moment, disponibilă pe micul Volkswagen up!.

Polo vine cu șase versiuni de motorizare pe benzină, cu puteri de la 65 CP la 200 CP. Cea mai puternică dintre ele va putea fi comandată sub sigla GTI și va avea un motor 2.0 TSI. În ceea ce privește motorizările diesel, clienții pot alege între 1.6 TDI de 80 CP sau de 95 CP. Pentru anumite propulsoare este disponibilă o cutie de viteză DSG cu 7 trepte. În acest moment nu există prețurile pentru piața din România, unde mașina va ajunge la vânzare în această toamnă.

Dacă vrei să îți cumperi un Volkswagen Polo, pe CarZZ.ro ai peste 1.500 de oferte din care poți alege.

E oficial. Polițiștii locali nu au voie să amendeze șoferii în trafic... Verificări necesare înainte de a pleca cu mașina pe timpul verii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x