Antena Căutare

Tu cât de des îți speli mașina? Iată ce îți recomandă specialiștii

Atunci când vine vorba de întreținerea mașinii, una dintre cele mai comune întrebări este cât de des trebuie ea spălată.

Atunci când vine vorba de întreținerea mașinii, una dintre cele mai comune întrebări este cât de des trebuie ea spălată.

Teoretic mașina trebuie să fie spălată de fiecare dată când se murdărește, dar trebuie să se țină cont și de alte aspecte. De exemplu, în timpul verii mașina nu se murdărește atât de repede, dar chiar și așa este recomandată spalarea exteriorului atunci când pasările lasă urme nedorite pe caroserie. Găinațul de pasăre conține substanțe active cu rol coroziv, astfel încât lacul și vopseaua pot fi afectate.

Dacă acesta nu este eliminat, daunele pot fi foarte greu de reparat, de multe ori fiind necesară revopsirea elementului respectiv. De aceea, este nevoie de măsuri rapide în astfel de situații.

Și după drumurile lungi mașina trebuie să fie spălată, atunci când partea frontală a mașinii este plină de insecte.

Și în timpul iernii mașina trebuie să fie des spălată la exterior pentru că substanțele cu care se stropesc străzile pentru deszăpezire și prevenirea înghețului sunt corozive și afectează în timp vopseaua și lacul mașinii.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Știi să faci o pană? Sfaturi utile pentru șoferi... Ai o trusă medicală în mașină? Uite ce trebuie să conțină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x