Antena Căutare

Ultima oră! Se dă lege! Toți șoferii din România vor fi afectați de această schimbare

Legea care va transpune o nouă directivă în România se află deja la Guvern și va trebui adoptată cel târziu până în luna iulie și implementată efectiv până la 1 octombrie.

Legea care va transpune o nouă directivă în România se află deja la Guvern și va trebui adoptată cel târziu până în luna iulie și implementată efectiv până la 1 octombrie.

Paul Carty, membru în boardul BIPAR, federația europeană a intermediarilor din asigurări, a anunţat că, de acum, costurile implementării Directivei IDD, privind protecția consumatorilor de produse financiare, vor fi suportate de clienți.

"Intermediarii nu vor avea altă alegere de făcut decât aceea de a suporta costul iniţial de pregătire pentru Directiva IDD. Chestiunea costurilor este o problema esenţială, şi nu doar pentru intermediari.

Să clarificăm! Toate costurile vor fi suportate de către consumator sub forma costului produselor sau serviciilor. Aceasta este realitatea", a declarat pentru revista Primm Asigurări&Pensii, Paul Carty, chairman al BIPAR, organizaţia reprezentantivă la nivel european a intremdiarilor în asigurări.

VIRAL / Imaginile apocaliptice ale înghețului de martie sau cum arată o mașină, după o noapte de iarnă, în România. A în... Veşti MARI pentru șoferii care au mașini luate în leasing! Se schimbă TOT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x