Antena Căutare

Verificări periodice pe care să le ceri la un service avizat

Un service avizat îți va o oferi o verificare corespunzătoare pe rampă, pe care nu o poți face la vizionarea mașinii. În acest fel vei afla ce probleme are mașina.

Un service avizat îți va o oferi o verificare corespunzătoare pe rampă, pe care nu o poți face la vizionarea mașinii. În acest fel vei afla ce probleme are mașina.

La service este foarte important sa ceri verificările de care ai nevoie pentru mașina ta. În urma acestor verificări vei primi un raport în care vei înțelege care sunt problemele. Cei din service sunt obligați să îți spună problemele pe care le-au găsit și să îți ofere soluții pentru rezolvarea lor, inclusiv estimarea costurilor.

Vezi pe CarZZ.ro cele mai noi oferte cu mașini scoase la vânzare din toate zonele țării.

Astfel, specialiștii recomandă să ceri următoarele verificări:
– O verificare pe standul de frâne și amortizoare pentru a verifica sistemul de frânare și suspensia. Sunt elemente de siguranță foarte importante și costisitoare în cazul în care au probleme.

– O verificare pe rampă, în care să se verifice: semne ale unor posibile daune și urme de suduri, starea traseului de evacuare, eventuale scurgeri de lichide, articulațiile.
– O diagnoză computerizată cu tester pentru a interoga următoarele module: ABS, ESP, airbag-uri, pompa de înaltă presiune, injectoare, turbină.

Pe CarZZ.ro sunt peste 30.000 de oferte cu mașini second-hand de vânzare, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Cum găsești mașina potrivită pentru tine?... Cadouri perfecte pentru iubitorii de mașini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x