Antena Căutare

Veste SENZAȚIONALĂ pentru toți șoferii din România! Adio, RADARE!!! Poliția VA FI OBLIGATĂ să scoată aparatele de pe aceste mașini!

Astăzi, șoferii au primit o veste neașteptată! Și asta după ce comisia juridică a Senatului a acordat azi, 20 februarie, raport de admitere propunerii legislative pentru modificarea articolului 109 din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice care prevede că radarele vor fi instalate exclusiv pe autovehiculele cu însemnele distinctive ale Poliţiei rutiere.

Proiectului iniţiat de 16 parlamentari PNL prevede ca dispozitivele fixe sau mobile destinate măsurării vitezei se vor instala exclusiv pe autovehicule care prezintă înscrisuri şi însemnele distinctive ale Poliţiei rutiere, anunță Antena 3.

În plus, dispozitivele mobile – este vorba despre cele tip pistol – destinate măsurării vitezei vor fi folosite de la o distanţă maximă de 10 metri de autovehiculele care prezintă înscrisurile şi însemnele distinctive ale Poliţiei rutiere. Aceste amănunte se regăsesc în proiectul menționat mai sus.

Raportul Comisiei juridice va intra în dezbaterea plenului Senatului, primă Cameră legislativă sesizată în acest caz.

Super mașini, la preț de... nimic! ANAF-ul vinde mașini! Nu rata oportunitatea: e o nimica toată!... Schimbare uriașă la Programul Rabla! Ce condiții trebuie să îndeplinească românii care vor o mașină nouă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x