Antena Căutare

Vezi cum a evoluat Fiat 500 în ultimii ani!

Fiat 500 este popular încă de la lansare, iar constructorul italian a avut ideea să reînvie acest model într-o variantă modernă folosind exemplul celor de la BMW cu marca Mini.

Fiat 500 este popular încă de la lansare, iar constructorul italian a avut ideea să reînvie acest model într-o variantă modernă folosind exemplul celor de la BMW cu marca Mini.

În 2007, Fiat a lansat noul 500, o mașină de oraș foarte simpatică, cu linii retro, dar cu tehnologie actuală. Platforma tehnică este comună cu cea a modelului Fiat Panda, același lucru pot spune și despre majoritatea propulsoarelor. Mașina excelează în mediul urban datorită dimensiunilor reduse și direcției ușoare.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini marca Fiat scoase la vânzare pe CarZZ.ro, ai peste 2.000 de anunțuri din care poți alege.

Interiorul retro l-a făcut să fie iubit de publicul feminin, plus faptul că aspectul poate fi personalizat după bunul plac al viitorului proprietar. Fiat este o mașină în care siguranța este prioritară, modelul 500 înregistrează un scor maxim de cinci stele la testele de impact EuroNCAP.

Cele mai căutate modele sunt cele echipate cu motorul pe benzină de 1.4 litri și 100 CP, dar și versiunea cu motor de 1.2 și 70 CP este suficientă pentru traficul urban.

Fiat 500 are prețuri care pot varia destul de mult, cu oferta de pe piața second-hand începând la 4.000 euro pentru modelele cu rulaje mai mari și ajungând până la 12.000 euro pentru exemplarele mai recente.

Piața mașinilor electrice la mâna a doua în continuă creștere! Iată care sunt ofertele... Parlamentul a ales: se pot încheia polițe de asigurare pe o lună de zile! Iată care sunt tarifele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x