Antena Căutare

Vezi cum poți să îți pregătești mașina pentru primăvară

Acum că ultimele urme ale zăpezii dispar, primăvara începe să își intre în drepturi. Specialiștii îți spus cum să îți pregătești mașina pentru primăvară. Iată câteva sfaturi utile:

Acum că ultimele urme ale zăpezii dispar, primăvara începe să își intre în drepturi. Specialiștii îți spus cum să îți pregătești mașina pentru primăvară. Iată câteva sfaturi utile:

  • Verifică frânele

Mergi într-un service specializat pentru a-ți verifica sistemul de frânare. După sezonul rece, în care te-ai confruntat cu zăpezi și polei, frânele s-au slăbit și pot necesita reparații.

  • Verifică presiunea anvelopelor

Temperaturile scăzute din timpul iernii pot duce la scăderea presiunii din anvelope. Anvelopele tale trebuie să aibă presiunea menționată în manualul de utilizare, pe interiorul montantului central sau pe capacul de la bușonul de carburant.

  • Verifică trenul de rulare și unghiul de fugă

Gheața și drumul accidentat pot avea un mare impact asupra trenului de rulare și al unghiului de fugă. Realizează o verificare la un service specializat pentru o funcționare optimă a mașinii tale.

  • Verifică nivelul lichidelor

Odată cu venirea primăverii este indicat să verifici uleiul de motor, uleiul din transmisie, lichidul de frână, lichidul de răcire și lichidul de parbriz.

Pe CarZZ.ro găsești cele mai noi oferte cu mașini scoase la vânzare, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Vezi peste 85.000 de anunțuri cu mașini de vânzare din toate zonele țării.

Trusa medicală, obiect de decor?! Mulți șoferi nu știu ce conține cutia de prim-ajutor... Îţi iubeşti cu adevărat mașina? Vezi cum o poți păstra curată mult timp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x