Antena Căutare

VIRAL / Imaginile apocaliptice ale înghețului de martie sau cum arată o mașină, după o noapte de iarnă, în România. A înghețaț bocnă!

Iarna târzie şi geroasă chiar i-a luat prin surprindere pe români, de această dată. După ce au fost anunţate temperaturi de 19 grade pentru ziua de sâmbătă, noaptea de duminică spre luni le-a copt o adevărată surpriză şoferilor şi nu numai.

Iarna târzie şi geroasă chiar i-a luat prin surprindere pe români, de această dată. După ce au fost anunţate temperaturi de 19 grade pentru ziua de sâmbătă, noaptea de duminică spre luni le-a copt o adevărată surpriză şoferilor şi nu numai.

Oamenii s-au trezit cu maşinile îngheţate, la propriu. Unora, le-a fost aproape imposibil să le deschidă şi să plece la drum. Este şi cazul proprietarului nostru, probabil.

Maşina din imagini a fost surprinsă pe o stradă din Bucureşti. Nu avem de-a face cu vreun Transformer şi nici nu a fost livrată de la Polul Nord. Aşa arată după o noapte de iarnă, în România. În martie!

Trucul de care TOŢI ŞOFERII au nevoie acum. Cum dezgheţi rapid parbrizul maşinii... Ultima oră! Se dă lege! Toți șoferii din România vor fi afectați de această schimbare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x