Antena Căutare

Vrei să îți cumperi o mașină? Află cum trebuie să ai grijă de ea!

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi o mașină trebuie să te gândești serios cum să ai grijă de ea. Iată câteva sfaturi pentru o mașină bine întreținută:

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi o mașină trebuie să te gândești serios cum să ai grijă de ea. Iată câteva sfaturi pentru o mașină bine întreținută:

  • Asigurare rca bună pe care să te poți baza la nevoie. Când pleci la drum cu mașina asigură-te că ai tot ce este necesar, cum ar fi de exemplu actele autoturismului, inspecția tehnică periodică să nu fie expirată, iar taxele de drum să fie achitate.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri din domeniul auto.

  • Pe lângă aceste documente, nu uita că ai nevoie și de actele referitoare la întreținerea mașinii și la reparațiile efectuate de-a lungul timpului. Doar în acest fel vei ști când anumite componente ale mașinii trebuie înlocuite. În sezonul rece, conform reglementărilor legale în vigoare, este necesară echiparea mașinii cu anvelope speciale de iarnă, amenda fiind destul de mare în caz contrar.
  • Uleiul trebuie să fie schimbat la timp pentru o bună funcționare a motorului.

Dacă încă nu ți-ai cumpărat o mașină, pe CarZZ.ro găsești peste 81.000 de oferte cu autoturisme scoase la vânzare. Poți seta din filtre ce opțiuni vrei să aibă mașina potrivită gusturilor tine.

Ce nu știai despre mașinile automate?... Iata cat consuma Ford Mustang...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x