Antena Căutare

Vrei să îți vinzi mașina? Așa trebuie să o aranjezi pentru a o vinde repede!

Dacă te-ai hotărât să îți vinzi mașina și vrei să obții un preț bun, iată câteva trucuri care te vor ajuta să închei o afacere avantajoasă. Totul depinde de tine și de felul în care alegi să îți prezinți mașina.

Dacă te-ai hotărât să îți vinzi mașina și vrei să obții un preț bun, iată câteva trucuri care te vor ajuta să închei o afacere avantajoasă. Totul depinde de tine și de felul în care alegi să îți prezinți mașina.

Primul contact pe care îl are potențialul cumpărător cu mașina ta se reduce la aspectul exterior. Prima impresie este foarte importantă, tocmai de aceea este important să faci o vizită la spălătorie unde să lustruiești caroseria cu șampon auto cu ceara și apă. Pentru un efect maxim, poti da si un polish pentru a acoperi micile zgarieturi.

Fii atent la detalii, curăță insectele moarte și impuritățile.Acordă atenție maximă roților și jantelor. Daca acestea sunt din aliaj, degresează-le. Înlocuiește, dacă este cazul, lămpile arse și ștergătoarele.

Daca ți-ai “accesorizat” mașina cu o serie de stickere artistice, este posibil ca viitorului proprietar să nu îi fie pe plac. Îndepărtează-le cu grijă, fără a-i strica vopseaua.

Dupa ce ai terminat cu exteriorul, concentrează-te asupra habitaclului. Un ambient curat, ordonat, cu un miros discret de parfum va face întotdeauna o impresie bună.

Șterge bordul, portierele cu o cârpă umedă pentru praf. La final, aplică silicon pentru un plus de luciu. Folosește un aspirator pentru a scăpa de mizeria de pe covorașe, dintre scaune, de sub scaune și banchetă, dar și din portbagaj.

Folosește bețișoare de urechi și îmbibă-le în alcool pentru a șterge display-urile de la climă, casetofon. Poți folosi spray cu aer comprimat de la magazinele de electronice.

După ce ai curățat tapițeria cu aspiratorul, o poți peria cu o soluție de covoare (daca este din material textil) sau poti investi într-un spray special pe care il vei folosi si pentru viitoarea masina. Daca arata deplorabil, poti atenua impactul vizual acoperind-o cu huse.

Renunță la icoane, cătei mișcători și alte obiecte personale care pot incomoda potențialul client.

Aerul condiționat este foarte important în procesul decizional. Asigură-te că funcționează la parametrii normali.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Crește valoarea de revânzare a mașinii tale! Uite cum poți să faci asta!... Vrei să dai de permis? Atenţie mare! Se anunţă o schimbare importantă pentru cei care vor să obţină carnetul de conducer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x