Antena Căutare

Avertizare meteo de ultimă oră! Trei localități sunt vizate

Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben de ceață valabilă pentru localități din trei județe.

Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben de ceață valabilă pentru localități din trei județe.

În județul Brașov: Făgăraș, Beclean, Comana, Feldioara, Hoghiz, Măieruș, Mândra, Părău, Șercaia, Viștea, Voila; județul Harghita: Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Toplița, Ciceu, Ciucsângeorgiu, Dănești, Ditrău, Gălăuțaș, Lăzarea, Leliceni, Mădăraș, Racu, Sâncrăieni, Sânmartin, Sărmaș, Siculeni, Subcetate, Suseni, Tușnad; județul Covasna: Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Catalina, Cernat, Hăghig, Ilieni, Malnaș, Micfalău, se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Temperatura mai creste usor astfel ca in cea mai mare parte a tarii maximele trec de 30 de grade, cel mai mult in jumatatea de sud unde se apropie de pragul de canicula (33-34 de grade in Oltenia) Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, la munte si local in centru, sud si nord-est, mai ales spre seara. Vor fi conditii de grindina si de cantitati de apa mai insemnate. In restul teritoriului, astfel de fenomene vor fi rare. Vantul va avea intensificari de scurta durata in timpul ploilor.

In Capitala, zi de vara cu 18-20 de grade dimineata si in jur de 31 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales spre seara, cand vor fi conditii de averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

BAC 2016: Când vor fi afișate primele rezultate și de la ce oră se pot depune contestații... Împușcături în centrul Reșiței! Taximetriștii s-au răfuit cu bâte și pistoale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x