Antena Căutare

"Oraşul de sub noi”! Cel puţin 6000 de copii trăiesc pe străzile Capitalei

Campania “Oraşul de sub oraş” continuă, în seara asta, de la ora 19.00, la Observator, cu un alt reportaj tulburător.

Campania “Oraşul de sub noi” continuă, în seara asta, de la ora 19.00, la Observator, cu un alt reportaj tulburător.

70 de mii de copii sunt abandonaţi de părinţi în maternităţi şi în casele de copii, dar cei care fug din familie sau din centrele de plasament nu mai sunt numărăţi de nimeni. Numărul lor a fost estimat la cel puţin 6000 doar în Bucureşti, dar mai sunt mii în restul ţării.

Alex este un copil al străzii şi ea, strada, l-a învăţat să supravieţuiască, să se lupte, i-a fost şi mama şi tată. Acum trăieşte sub un pod din Capitală. Împarte adăpostul cu alţi trei tineri, alături de care a copilărit, pe stradă.

Gabi e un rebel. La 13 ani, vrea lumea toată şi lumea lui e strada. Fuge din căminul în care l-a încredinţat statul, doarme pe unde apucă, uneori fură.

Ce măsuri au luat autorităţile cu privire la aceşti copii ai străzii, telespectatorii vor afla în campania “Oraşul de sub noi”, în acestă seară, de la ora 19.00.

Oraşul de sub noi | Gara de Nord, kilometrul zero al oamenilor străzii. La doi metri sub pământ... Orașul de sub noi | Povestea tristă a copiilor abandonaţi care trăiesc pe străzile Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x