Antena Căutare

Vedetele Antenei, alături de copiii care au participat la campania "Infinit pentru mama"

În cadrul evenimentului iniţiat de Observator , "Infinit pentru mama", elevii din 31 de şcoli din Bucureşti au compus cea mai mare scrisoare pentru mama

Vedetele Antenei, alături de copiii care au participat la campania "Infinit pentru mama" Galerie
Anca Lungu

În cadrul evenimentului iniţiat de Observator , "Infinit pentru mama", elevii din 31 de şcoli din Bucureşti au compus cea mai mare scrisoare pentru mama.

Mii de copii le-au transmis mamelor lor cele mai frumoase mesaje de 8 Martie în cadrul campaniei “∞(infinit ) pentru mama”, initiată de Observator şi Antena 3. 30.000 de coli albe au fost trimise în 31 de şcoli din Bucureşti, iar câteva zile mai târziu, pline de gândurile şi mesajele de dragoste ale copiilor pentru mamele lor, au ajuns pe pereţii şi pe holurile Palatului Naţional al Copiilor, în ceea ce s-a numit “cea mai mare scrisoare pentru mama”.

Printre sutele de vizitatori de la Palatul Copiilor s-au aflat şi vedetele Observatorului şi Antenei 3 care, la rândul lor, au fost copleşite de emoţie. Încă de la prima oră a dimineţii, Andreea Berecleanu, Anca Lungu, Mihaela Călin, Ela Crăciun, Mihaela Bârzilă, Octavia Geamănu, Lorena Burlacu, Valentin Butnaru şi actriţa Maia Morgenstern au fost alături de elevi în demersul lor neobişnuit.

Pe pereţi, dar şi pe pardoseala clădirii, copiii au lipit scrisori de câteva pagini, declaraţii timide, desene colorate, portrete reuşite, sau dimpotrivă, uşor disproporţionate, inimi roşii, versuri albe, sau cu rimă, fraze complicate, dar şi mesaje scurte.

"Mama pentru mine şi cred că pentru toţi copiii lumii este cea mai dragă deoarece, de mică fiind, m-a ajutat să fac primii paşi în lume, să îmi rostesc numele, să mănânc şi să iubesc natura. Mamei mele îi datorez tot respectul, dragostea şi ascultarea mea”, i-a scris Maria, din clasa a VII-a C, mamei sale.

La rândul lui, Tudor Gabriel în vârstă de 12 ani, i-a compus mamei o poezie: “Dragă mama, minunată/ Când mic eram tu, delicat/ În braţe mă ţineai/ Când tânără erai”. Iar astfel de exemple pot continua la nesfârşit.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x