Antena Căutare

Ce moment! Ștefan Bănică, în duet cu Mădălina Lefter, finalistă X Factor, într-un concert de Crăciun din 2011

În 2011, copila de doar 12 ani pășea pe scena Sălii Palatului alături de un artist consacrat. Avea ocazia să cânte în fața a mii de oameni, alături de Ștefan Bănică.

În 2011, copila de doar 12 ani pășea pe scena Sălii Palatului alături de un artist consacrat. Avea ocazia să cânte în fața a mii de oameni, alături de Ștefan Bănică.

În sezonul 3 de la X Factor, o lume întreagă făcea cunoștință cu ea. Mădălina Lefter, o tânără cu un talent deosebit. Avea să ajungă până în finală.

Recent, Ștefan Bănică a extras din arhiva sa de amintiri un clip de la acel concert.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Dragi prieteni, in fiecare an la concertele mele de Craciun am invitati speciali-surpriza. In 2010 mi-am dorit sa promovez o fata foarte talentata, avea atunci doar 12 ani si a ridicat sala in picioare: Madalina Lefter, care anul urmator a a revenit alaturi de mine pe scena Salii Palatului, vedeti momentul mai jos. Ce invitati v-ati dori sa am in acest an la concertele de Craciun", a scris juratul X Factor pe internet.

Din 19 septembrie, în fiecare vineri, Ștefan Bănică, alături de Delia și Horia Breciu, vă dă întâlnire la cel mai nou sezon X Factor. Ai mai mult decât voce, la Antena 1!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x