Antena Căutare

Din toamnă prețul apartamentelor începe să crească! Unde pot găsi studenții cele mai ieftine chirii?

Începând cu luna septembrie, cererea pentru apartamentele de închiriat s-a dublat comparativ cu restul anului, iar prețul chiriilor a început să crească considerabil, conform unei analize realizate de o companie de profil.

Începând cu luna septembrie cererea pentru apartamentele de închiriat s-a dublat comparativ cu restul anului, iar prețul chiriilor a început să crească considerabil, conform unei analize realizate de o companie de profil.

În București, în zone precum Militari sau Drumul Taberei, prețul unui apartament cu 2 camere este în jur de 300 de euro, dar poate ajunge și până la mai mult de 800 de euro în Herăstrău.

Peste 80.000 de studenți aleg să studieze la Cluj, dar 10.000 dintre aceștia pot ocupa locurile din cămine. Proprietarii de garsoniere cer o chirie de 250 de euro/lună în timp ce proprietarii de apartamente cu 2 și 3 camere cer 400, respectiv 600 euro/lună.

În Constanța chiriile sunt puțin mai mici, ele începând de la 230 de euro pentru o garsonieră și de la 300 de euro pentru un apartament cu 2 camere.

Orașul care îi așteaptă pe studenți cu cele mai mici chirii este Brașovul. Aici prețul pentru o garsonieră ajunge pe la 200 de euro/lună, în timp ce un apartament cu 3 camere poate fi închiriat și cu 350 de euro/lună.

Pentru că știm cât de multă nevoie ai de un spațiu doar al tău, în care să poți învăța în liniște, ți-am pregătit o sumedenie de apartamente și garsoniere care te așteaptă pe HomeZZ.ro. Intră și răsfoiește printre cele peste 27.000 de apartamente și garsoniere de închiriat din toată țara.

Ce mașină este potrivită pentru începători?... Voluptoasa Dolly Parton, din nou la ”Te cunosc de undeva!” Misha, o adevărată lady pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x