Antena Căutare

ANAF, aplicația prin care depui online Declarația Unică. Totul despre SPV

ANAF a creat un portal special pentru depunerea online a Declaraţiei Unice. Persoanele fizice care obțin venituri independente, din investiții sau din chirii, printre altele, se pot înregistra în SPV fără să bată drumul până la o unitate a Fiscului.

ANAF, aplicația prin care depui online Declarația Unică. Totul despre SPV
spv anaf, spatiul privat virtual, declaratia unica

ANAF a creat un portal special pentru depunerea online a Declaraţiei Unice. Persoanele fizice care obțin venituri independente, din investiții sau din chirii, printre altele, se pot înregistra în SPV fără să bată drumul până la o unitate a Fiscului, pentru a putea depune online declarația unică. Așa a anunțat Ministerul Finanțelor, precizând că persoanele fizice primesc scrisori personalizate cu un cod unic pentru validarea contului în aplicația SPV.

Declaraţia Unică se depune online prin accesarea https://declunica.anaf.ro/ - anunţă, într-un comunicat transmis vineri, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Declaraţia Unică se poate completa şi depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ „dacă se utilizează numele de utilizator şi parola contului personal din Spaţiul Privat Virtual (SPV)”, menţionează ANAF.

Citește aici totul despre SPV. Declaratia unică. Cum te înregistrezi în SPV Spațiul Privat Virtual​

Instituţia recomandă utilizarea din timp a aplicaţiei dedicate completării şi depunerii online a Declaraţiei Unice, pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de către un număr mare de utilizatori înregistraţi simultan în sistem.

„Contribuabilii care depun electronic Declaraţia Unică beneficiază de bonificaţia de 5% din impozitul pe venit plãtit integral pânã la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligaţiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaţie de 5% se acordă, de asemenea, şi pentru contribuţiile sociale datorate potrivit legii”, precizează ANAF.

Guvernul a prelungit termenul de depunere a Declarației Unice până la 31 iulie 2018.

Declarația unică. Ce este și la ce folosește

Declarația unică. Cine trebuie să depună declarația unică

Declarația unică. Când e termenul limită de depunere​

Declarația unică. Care sunt cele trei dificultăți de completare​

BNR Curs valutar 13 iulie 2018. Cat a crescut dolarul! Atinge un nou record!... Declaratia unică. Cum te înregistrezi în SPV Spațiul Privat Virtual...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x