Antena Căutare

Animax - Cel Mai Promitator Brand Romanesc Editia a IV-a

Seed Consultants si-a desemnat ieri castigatorul celei de-a IV-a editii a programului “Cel Mai Promitator Brand Romanesc” - lantul de magazine pentru animale, Animax.

Pentru acest brand Seed va dezvolta probono un manual care va asigura coerenta si consecventa proiectului de francizare. Seed a reunit ieri la JW Marriott parteneri, clienti, prieteni care au savurat mesajele speakerilor, pildele caricaturistului Mihai Stanescu, cromatica din expresionismul arhetipal al pictorului Constantin Severin si bucatele romanesti de la Artesana, Luna Solai, Bace Toghiere, Bacania Veche si Savoria.

Juriul care a evaluat aplicatiile a fost format din: Niels Schnecker, Elena Cristian – Redactor Sef Income Magazine, Dan Tudoroiu – Online Brand Manager, Ioana Dogaru – Consultant Independent in Marketing si Comunicare si Dochita Zenoveiov – Managing Director Seed Consultants Partener Landor. Criteriile in functie de care s-a facut evaluarea au fost potentialul industriei, gradul de diferentiere al brandului respectiv in categorie, definirea problemei, planurile de dezvoltare si potentialul de implementare al beneficiarului.

“Emulatia generata de platforma Cel Mai Promitator Brand Romanesc este, pe de o parte, intelegerea si acceptarea nevoii de branding pentru evolutia fiecarui brand romanesc, pe de alta parte, recunoasterea noastra in piata, a specialistilor in branding. De la o editie la alta programul nostru creste prin industrii noi, prin nevoi noi de branding, prin entuziasm si relatii care se creeaza aici. Este teritoriul in care antreprenorul roman sau omul de marketing care lucreaza pentru un brand romanesc se simte apreciat pentru efortul pe care il depune zi de zi in lupta pentru fiecare client. Felicitam toti aplicantii, nominalizatii pentru titlu și castigatorul acestei editii – retailerul Animax. Le mulțumim tuturor partenerilor care au crezut in ideea noastra, a potențialului brandurilor romanești” - declara Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

Castigatorii editiilor anterioare sunt: Laboratoarele Vorel, Ciserom si Alexandria Librarii. Pe viitor programul Cel Mai Promitator Brand Romanesc isi propune anexarea de noi vectori care sa ajute companiile romanesti in crearea coerenta a platformei lor de brand si in cresterea vizibilitatii lor.

Seed Consultants este singura agentie de branding din Romania care are un parteneriat cu o companie internationala de consultanta de brand si design. Landor Associates este una dintre cele mai importante companii de branding globale, prezenta pe toate continentele cu peste 20 de birouri locale. Gratie acestui parteneriat, toti clientii Seed beneficiaza de o metodologie de lucru similara cu cea care a stat la baza crearii unor branduri internationale de renume, devenite “lovemarks”. Programele noastre de branding implica workshop-uri si dezbateri derulate impreuna cu clientii, care sunt astfel parte activa in (re)definirea brandurilor lor. Printre clientii Seed Consultants se numara branduri romanesti renumite precum: Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom, Aliphia, Austral, EcoKit, Volksbank, Silver Mountain, Antena 1 si multe altele. (http://seed-consultants.ro/category/proiecte/).

Cultivam branduri romanesti seducatoare

[email protected]

"Sex bomb", la Sala Palatului! Tom Jones se intoarce in Romania... Mii de romani se pregatesc de petrecerea spiritelor! Voi sarbatoriti Halloween-ul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x