Antena Căutare

Au rămas fără banii de la stat, după ce și-au etalat bogăția pe Facebook! Nu vor să ridice un pai de jos, dar încă vor să fie asistați social

Au cerut ajutor de la stat, dar în loc să muncească pentru el, au luat drumul străinătăţii! Numai că edilul localităţii argeşene în care locuiesc i-a prins în fapt. Şi asta pentru că cei 15 asistaţi şi-au făcut poze din care reieşea că nu sunt nicidecum nişte oameni amărâţi care merită să fie susţinuţi cu bani de la buget.

Au cerut ajutor de la stat, dar în loc să muncească pentru el, au luat drumul străinătăţii! Numai că edilul localităţii argeşene în care locuiesc i-a prins în fapt.

Şi asta pentru că cei 15 asistaţi şi-au făcut poze din care reieşea că nu sunt nicidecum nişte oameni amărâţi care merită să fie susţinuţi cu bani de la buget.

Unul din patru tineri din ţara noastră nu munceşte şi nu studiază. Specialiştii în resurse umane avertizează că numărul acestor tineri fără planuri va crește de la un an la altul!

Avertisment de pe Wall Street. O nouă criză economică va porni din SUA şi va ajunge să dărâme şi alte economii din Europ... Atenție, șoferi! Guvernul a anunțat creșterea prețului carburanților. Cu cât se scumpesc benzina și motorina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x