Antena Căutare

Comunitatea diplomatică din România se mobilizează în spirit filantropic pe 11 Decembrie! IWA Charity Christmas Bazaar: experimentează esenţele lumii într-o singură zi!

Pe 11 decembrie 2016, între orele 10:00 și 16:00, la pavilionul C3 al Romexpo, va avea loc cea de-a 24 a ediție a IWA Charity Christmas Bazaar, eveniment caritabil organizat în fiecare an de IWA - Asociația Internațională a Femeilor din Romania sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Pe 11 decembrie 2016, între orele 10:00 și 16:00, la pavilionul C3 al Romexpo, va avea loc cea de-a 24 a ediție a IWA Charity Christmas Bazaar, eveniment caritabil organizat în fiecare an de IWA - Asociația Internațională a Femeilor din Romania sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Tradițiile culturale, de la muzică și dans, la meșteșuguri și obiceiuri culinare, vor transforma ziua vizitatorilor într-o experiență inedita ce înseamnă pe de o parte o călătorie în jurul lumii, iar pe de alta, participarea la generoasa idee de a dărui celor nevoiasi o șansă la un trai decent.

Pe 11 Decembrie, aproximativ 400 de voluntari din peste 60 de tari isi vor reuni fortele in spirit filantropic pentru a asambla un eveniment manifest al solidaritatii, empatiei, diversitatii si diplomatiei culturale.

În fiecare an, comunitatea internațională din Romania a răspuns invitației IWA de a sprijini proiectele locale în care organizația este implicată, iar fondurile strânse din vânzarea produselor traditionale ale țărilor participante, precum și din sponsorizările directe, au contribuit la succesul altor organizații caritabile printre care se numara Asociatia Free, Casa Ioana, Asociatia de Medicina Pentru Sanatate Publica, Asociatia Sfantul Stefan, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, Casa Shalom, Nightingale Children Project, Touched Romania.

Evenimentul prezidat de către Excelența Sa, Mrs. Merica Vidiš, Președinte Onorific al Bazarului de Crăciun, Marina Coandă Bundac, Președinte al Bazarului de Crăciun și de Terry O'Donnell Parsons, Președinte IWA.

Ca în fiecare an, Fundația Mereu Aproape participă la IWA Charity Christmas Bazaar pentru a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă în inimile copiilor pe care îi susține. Anul acesta, Fundația Mereu Aproape îi are alături pe producătorii români, având la standul său produse românești speciale ce vor deveni darurile și surprizele pe care vizitatorii târgului le caută de sărbători. Banii strânși se vor transforma în cadouri de Crăciun pentru copiii pe care Fundația îi ajută, copii încercați deja de greutățile vieții și cărora cadourile le vor aduce fericire în suflet și le vor face viața mai frumoasă.

IWA - Asociația Internațională a Femeilor din Romania este o organizație non-guvernamentală și non-profit, inițiată în 1978, este formata din membre provenind din Corpul Diplomatic acreditat în România, dar și din comunitatea civilă - culturală sau de afaceri -, reprezentând peste 37 de tari.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x