Antena Căutare

Franţa vrea să elimine anul viitor facilităţi fiscale de 1 miliard de euro acordate companiilor

Franţa vrea să elimine anul viitor facilităţi fiscale în valoare de 1 miliard de euro acordate companiilor, măsura urmând să contribuie la finanţarea reducerii taxelor pe veniturile personale ale populaţiei, care valorează de cinci ori mai mult, a declarat duminică ministrul Bugetului, Gerald Darmanin, transmite Bloomberg.

Guvernul intenţionează să finanţeze restul de 4 miliarde de euro necesare relaxării fiscale pentru populaţie prin reducerea cheltuielilor publice, a spus Darmanin la postul de televiziune LCI.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a propus în luna aprilie reducerea impozitelor pe venit, ca reacţie la protestele vestelor galbene şi în urma unei serii de dezbateri naţionale.

Darmanin a mai spus că populaţia va beneficia de o reducere a impozitelor începând din luna ianuarie 2020, în cadrul măsurilor preconizate de guvern.

Sursa : news.ro

Pericol pentru milioane de români. Majorarea salariilor și a pensiilor pusă sub semnul întrebării... Producători de ţigări: Noul proiect anti-tutun loveşte un întreg sector economic şi 4 milioane de români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x