Antena Căutare

Lia Olguța Vasilescu, anunț oficial despre salariile bugetarilor în perioada imediat următoare!

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a făcut primele declarații în legătură cu planul Guvernului de înghețare a salariilor.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a făcut primele declarații în legătură cu planul Guvernului de înghețare a salariilor.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat marţi, în legătură cu scrisoarea transmisă la Bruxelles de Ministerul Finanţelor cu măsuri de încadrare în ţinta de deficit bugetar anul viitor, inclusiv îngheţarea salariilor ca ipoteză de lucru, că "orice stat responsabil" trimite mai multe scenarii, dar asta nu înseamnă "că se şi aplică".

"Orice stat responsabil trimite mai multe scenarii pentru că s-ar putea, nu ştiu, ca economia europeană să intre în colaps şi atunci trebuie să ai nişte scenarii de lucru. Asta nu înseamnă că se şi aplică. Şi a explicat foarte bine, culmea, domnul Theodor Stolojan chestiunea chiar în ziua respectivă. De ce este nevoie ca la Comisia Europeană să se trimită mai multe scenarii", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, la Parlament, întrebată în acest sens.

Conform informaţiilor apărute în mass-media, senatorul PNL Florin Cîţu a afirmat că Ministerul Finanţelor Publice a trimis la Bruxelles o scrisoare cu măsuri pe care intenţionează să le ia pentru a se încadra în ţinta de deficit bugetar de 3% de anul viitor. Printre aceste măsuri ar figura şi cea de îngheţare a salariilor în sectorul public.

Black Friday 2018 eMAG. iPhone X redus cu 1100 de lei... BNR Curs valutar 14 noiembrie. Cât se ieftinesc euro și dolarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x