Antena Căutare

Moș Crăciun ar putea veni mai devreme pentru pensionarii români! Pensiile se dau mai devreme în decembrie

Pensiile se dau mai devreme în decembrie! Așadar, pensionarii își vor primi banii în avans. Decizia a fost luată de  Casa Națională de Pensii Publice și C.N. Poșta Română S.A.

Pensiile se dau mai devreme în decembrie! Așadar, pensionarii își vor primi banii în avans. Decizia a fost luată de Casa Națională de Pensii Publice și C.N. Poșta Română S.A. Cert e că milioane de români se pot aproviziona cu cele necesare pentru Crăciun mai devreme:

”Având în vedere apropiatele Sărbători de iarnă și din dorința de a veni în sprijinul beneficiarilor sistemului public de pensii, Casa Națională de Pensii Publice și C.N. Poșta Română S.A. și-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile bănești în avans, după cum urmează:

  • drepturile de pensie din sistemul public precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita la domiciliul beneficiarilor în perioada 12 – 22 decembrie.
  • drepturile restante de pensii precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita în întervalul 19 – 22 decembrie.
  • drepturile veteranilor de război se vor achita în perioada 12 – 22 decembrie la domiciliul acestora.
  • În cazul tuturor beneficiarilor care au fost avizați la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 28 decembrie, la ghișeele poștale.
  • Referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor cu care Casa Naţională de Pensii Publice are încheiate convenţii, acestea vor fi încasate de la aceeaşi dată, respectiv 14 decembrie”, se arată într-un cominucat al Casei Naționale de Pensii.
Vești bune! Euro a început să scadă. La ce valoare a ajuns, astăzi... Vești proaste pentru români! Angajatorii refuză să mărească salariile, până la clarificarea legislativă: "Nu dores...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x