Antena Căutare

Mutare SURPRIZĂ a autorităților! De la 1 martie, dacă nu primeşti bon fiscal, NU PLĂTEŞTI produsul

Românii care nu primesc bon la cumpărături sau la restaurant pot pleca fără să plătească.

Românii care nu primesc bon la cumpărături sau la restaurant pot pleca fără să plătească. Decizia a fost adoptată astăzi de Guvern şi intră în vigoare de la 1 martie, informează Antena 3.

Guvernul discută varianta, în contextul introducerii Loteriei bonurilor fiscale, ca în restaurante sau magazine să fie afişat public un anunţ conform căruia clientul are dreptul să nu achite contravaloarea produselor selectate sau consumate dacă nu i se înmânează un bon fiscal.

Această măsură face parte din măsurile pe care Guvernul doreşte să le ia împotriva evaziunii fiscale.

Printre aceste măsuri se numără şi loteria bonurilor fiscale, care se adresează celor ce doresc să câştige sume importante de bani cu ajutoul bonului fiscal. Dacă proiectul va fi aprobat astăzi de guvern, loteria se aplica de la 1 aprilie.

Proiectul Loteriei bonurilor fiscale prevede că prima extragere va avea un fond de premiere de un milion lei.

Conform proiectului, pentru anul 2015, prima extragere lunară va fi în luna iulie 2015, dar vor putea fi organizate şi extrageri ocazionale. Fondul lunar de premiere este calculat la 1 milion lei.

Conform proiectului, persoanele fizice rezidente şi nerezidente care au împlinit deja vârsta de 18 ani şi deţin bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii în ţară vor putea participa, din iulie, la "Loteria bonurilor fiscale", bugetul total alocat pe şase luni din acest an urmând să fie 10 milioane lei

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x