Antena Căutare

Patru declarații fiscale, care trebuie depuse, până luni. Cine trebuie să meargă la ANAF

Potrivit ANAF, pentru luna în curs, luni este termenul-limită pentru depunerea a patru declarații fiscale, scrie avocat.net.

Potrivit ANAF, pentru luna în curs, luni este termenul-limită pentru depunerea a patru declarații fiscale, scrie avocatnet.ro.

1. Declarația de înregistrare fiscală/Declarația de mențiuni pentru persoane juridice, asocieri și alte entități fără personalitate juridică, Formularul 010. Se depune de către persoanele juridice care au obligația să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depășirii plafonului legal de scutire.

2. Declaraţia de înregistrare fiscală/Declaraţia de menţiuni pentru persoanele fizice române, Formularul 020. Se depune de persoanele fizice, altele decât cele care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere, care au obligaţia să se înregistreze în scopuri de TVA în termen de zece zile de la data atingerii ori depăşirii plafonului legal de scutire.

3. Declaraţia de înregistrare fiscală/Declaraţia de menţiuni pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere, Formularul 070. Se depune de persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere, care au obligaţia să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depăşirii plafonului legal de scutire.

4. https://www.avocatnet.ro/articol_47590/Patru-declara%C8%9Bii-fiscale-trebuie-depuse-pan%C4%83-luni-Cine-trebuie-s%C4%83-le-transmit%C4%83.html Se depune de către persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Codul fiscal, care optează pentru aplicarea regimului special pentru agricultori.

Se scumpesc apartamentele noi și se ieftinesc apartamentele vechi... Peste 7000 de locuri de muncă pentru tinerii din România. Salariul este 1.600 de lei pe săptămână!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x