Antena Căutare

Saptamana Reducerilor, pe internet! Retailerii au pregatit discounturi de 90% la electrice si electrocasnice

In goana dupa clienti, unii comercianti au furat startul pentru Black Friday si au decretat de astazi Saptamana Reducerilor pe internet. Sapte zile cu preturi taiate pana la 90% pentru telefoane mobile si gadgeturi. Clientii trebuie sa fie insa cu ochii-n patru. Unele reduceri promise se pot transforma imediat in capcane, atrag atentia specialistii.

Angajatii marilor magazine online cara sute de pachete cu produse in fiecare zi. Stocul pentru Vinerea Neagra este de cinci ori mai mare decat cel obisnuit. Retailerii se asteapta la vanzari de pana la zece ori mai mari fata de o zi normala.

Procentul ar putea fi insa depasit cu usurinta daca luam in calcul reducerile promise, intre 30 si 70 la suta pentru electronice si electrocasnice. De exemplu, televizoarele care se vand in prezent cu 2.500 de lei vor costa peste patru zile 1.500 de lei. La fel si la aparatele foto care vor costa vineri 300 in loc de o mie de lei.

Reprezentantii unei companii de telefonie mobila din Romania nu au mai avut insa rabdare pana vineri pentru a lansa programul de reduceri. Asa ca au tranformat Black Friday in Black Week.

In aceasta perioada, se pot cumpara la reducere tablete, telefoane si gadgeturi. Specialistii in marketing vin cu o serie de sfaturi online pentru cumparatori. Sa fie atenti mai ales la reducerile de peste 50 la suta. Unele dintre produsele incluse in aceste promotii au o calitate indoielnica.

Gazele se scumpesc cu 10% de anul viitor! ... O pata de culoare intr-o piata gri: secretele celor care construiesc sute de apartamente noi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x