Antena Căutare

Prețul apartamentelor din București pe cartiere

Bucureștiul oferă o varietate de oportunități în imobiliare-inclusiv din punct de vedere financiar-pentru potențialii cumpărători. Iată care sunt prețurile apartamentelor din capitală în funcție de cartiere:

Bucureștiul oferă o varietate de oportunități în imobiliare-inclusiv din punct de vedere financiar-pentru potențialii cumpărători. Iată care sunt prețurile apartamentelor din capitală în funcție de cartiere:

Dacă ne raportăm la prețul mediu cerut de vânzători, capitala se situează pe locul al doilea într-un clasament național al celor mai scumpe apartamente, după Cluj-Napoca.

Dincolo de media valabilă la nivel de oraș în capitala țării se găsesc, desigur, cele mai scumpe proprietăți rezidențiale. Acest fapt este relevat nu doar de o comparație între proprietăți punctuale, ci și de o analiză a prețurilor solicitate pe zone ale orașului.

În cele mai exclusiviste cartiere bucureștene așteptările proprietarilor nu doar că depășesc pragul de 1.500 de euro pe metru pătrat util, ci reușesc să se apropie, în unele cazuri, chiar de 3.000 de euro pe metru pătrat.

Zonele cu cele mai mari prețuri rămân cele din partea de centru-nord a orașului, respectiv Kiseleff–Aviatorilor- 2.670 de euro pe metru pătrat util, Herăstrău–Nordului- 2.390 de euro pe metru pătrat util și Dorobanți–Floreasca- 2.050 de euro pe metru pătrat util.

Totuși, în București există, în mod evident, și zone accesibile pentru masa populației. Cele mai ieftine locuințe, cu prețuri medii mai mici de 1.000 de euro pe metru pătrat util, pot fi găsite în cartiere precum Ghencea- 890 de euro pe metru pătrat, Rahova- 890 de euro pe metru pătrat, Giulești- 940 de euro pe metru pătrat sau Giurgiului- 970 de euro pe metru pătrat.

Intră pe HomeZZ.ro și vezi cele mai ieftine apartamente scoase la vânzare din București.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x