Antena Căutare

Românii au spart miliarde de Black Friday! 500 de console au dispărut în sub 60 de secunde

Într-una din cele mai negre zile ale economiei, când indicele Robor şi cursul valutar au crescut ameninţător, românii au intrat în febra Black Friday. Au cumpărat milioane de produse, de la electrocasnice la maşini de lux.

Într-una din cele mai negre zile ale economiei, când indicele Robor şi cursul valutar au crescut ameninţător, românii au intrat în febra Black Friday. Au cumpărat milioane de produse, de la electrocasnice la maşini de lux.

Au fost oferte speciale, chiar şi în benzinării. Marii retaileri spun că au vândut astăzi cât într-o lună întreagă.

Românii au intrat în febra cumpărăturilor, de la primele ore. 500 de console au dispărut în sub 60 de secunde. Un stoc de 250 de smartphone-uri a avut nevoie de încă un minut să fie epuizat.

Iar 1.000 de televizoare HD s-au evaporat în mai puţin de două minute.

„Cea mai mare reducere a fost de opt mii de lei. Cam cât zece televizoare mai mici”, a precizat una dintre surse.

O poșetă de 8.000 de lei

În cea mai aglomerată secundă a zilei, 74 de români au dat click pe butonul "comandă acum". Iar în minutul de aur, au fost peste trei mii de comenzi.

Pentru unii, clipa de aur a fost când şi-au cumpărat un lingou adevărat. Cea mai scumpă poşetă de fiţe cumpărat astăzi a costat aproape 8.000 de lei. După reducere! Un client din Iaşi a pus mare preţ pe timp. Şi a plătit aproape 6.500 de lei pe un ceas de lux.

Iar un şofer român va merge ceas cu jeep-ul lui de 86.000 de euro, după reducerea de aproape 20 de mii.

Dacă magazinele nu au fost la fel de aglomerate ca în anii trecuţi, este şi pentru că un român din trei şi-a comandat şi plătit produsul pe Internet. Aglomeraţia s-a văzut însă, în depozite. Unde totul trebuia să meargă ca pe bandă. De acum, greul va fi dus de firmele de curierat.

Dar surprizele nu au fost plăcute pentru toţi clienţii. Unii au observat că preţurile au fost ridicate, înainte să fie reduse pentru Black Friday.

Ești în căutarea unei locuințe? Nu rata ultima ediție din 2017 a Salonului Imobiliar București!... Ministrul Agriculturii: Preţurile pentru unt, carne şi ouă au înregistrat creşteri uriaşe şi nejustificate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x